Άρης Μεταγραφές: Βάζει στη «μηχανή» του τον Φεράρι!
Μία ακόμη μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Άρης, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Βόλου, Φράνκο Φεράρι να βρίσκεται προ των πυλών.
Σε καταρχήν συμφωνία με τον Φράνκο Φεράρι έχει έρθει ο Άρης, με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή να αναμένεται αύριο (29/6) το πρωί στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της ομάδας.
Ο 31χρονος τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και είχε μία γεμάτη σεζόν με 32 εμφανίσεις και 4 ασίστ. Ο πρώην παίκτης του Βόλου, φαίνεται πως επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από έναν χρόνο, ενώ στο παρελθόν είχε δείξει εξαιρετικά πράγματα, με αρκετές ομάδες να δείχνουν το ενδιαφέρον τους.
Υπενθυμίζουμε πως τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Ζαγαρίτη έπαιζε ψηλά στο ρεπορτάζ του Άρη, όμως μετά και τις τελευταίες εξελίξεις το θέμα δείχνει να έχει παγώσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
