ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Αφήνει το Μέτσοβο και πάει Βουλγαρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Στην Βουλγαρία και την πόλη Πράβετς θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός, όπου και θα μείνει για μία εβδομάδα ώστε να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Ολυμπιακός αλλάζει τις συνήθειές του αφού επέλεξε το εξωτερικό, μετά από 7 χρόνια, για να εκκινήσει τη νέα του σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» που σε όλο αυτό το διάστημα ταξίδευαν στο Μέτσοβο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, φέτος θα βρεθούν στη Βουλγαρία και την πόλη Πράβετς. Η αναχώρησή τους είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (22/08) και εκεί θα παραμείνουν μία εβδομάδα, δίνοντας μάλιστα και το πρώτο φιλικό με την τοπική Rilski Sportlist Samokov.

Τα φιλικά του Ολυμπιακού θα συνεχιστούν σε Ελλάδα και Κύπρο, αφού στις 4-5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ το τουρνουά «bwin against Covid-19» και στη συνέχεια, στις 11-12 του ίδιου μήνα το διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Ο Ολυμπιακός μάλιστα, επιστρέφοντας στην Basket League, έχει και υποχρεώσεις για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Στις 18 Σεπτεμβρίου οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Κολοσσό στη Ρόδο, στο ξεκίνημα της Β’ φάσης της διοργάνωσης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News