Ντνίπρο: Ενίσχυση με αμυντικό, ενόψει Παναθηναϊκού
Την πρώτη της μεταγραφή για την καλοκαιρινή περίοδο, ανακοίνωσε η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Ντνίπρο – 1, καθώς απέκτησε τον αμυντικό Όλεγκ Γκόριν.
Η Νντίπρο-1 θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον προκριματικό γύρο του Champions League και όπως είναι φυσικό μέχρι τους αγώνες με τους «πράσινους» κάθε κίνησή της θα ενδιαφέρει.
Στο πλαίσιο αυτό, φυσικά και στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν τις κινήσεις της. Μάλιστα το Σάββατο 1η Ιουλίου, με το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου, η Ντνίπρο-1 ανακοίνωσε και την απόκτηση του πρώτου ποδοσφαιριστή για φέτος.
Πρόκειται για τον αμυντικό Όλεγκ Γκόριν, ο οποίος είναι 23 ετών και κατά την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Ουκρανίας με τη φανέλα της Ούζγκοροντ Μινάι.
— СК Дніпро-1 / SC Dnipro-1 (@clubdnipro1) July 1, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας απέναντι στο… final boss
- Σπουδαία μεταγραφή για την Καλαμάτα: Δικός της ο Άρνορ Σίγκουρντσον!
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη αντίδραση μετά τη μετακίνηση - βόμβα στους Μαϊάμι Χιτ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Στο τελικό στάδιο οι επαφές με την Άτλας για την πώληση του Χόρχε Σάντσες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα έξι ματς του Μουντιάλ 2026
