Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο Ρέαμπτσιουκ, η Σπαρτάκ, ο Ραμόν και η εναλλακτική

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ
eurokinissi

Πως προέκυψε το θέμα Σπαρτάκ-Ρέαμπτσιουκ και ποιά η σκέψη του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η Σπαρτάκ Μόσχας ενδιαφέρεται για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ; Η απάντηση είναι: θα μπορούσε. Βεβαιότητα αυτή τη στιγμή, ωστόσο, δεν υπάρχει. Το θέμα προέκυψε ξαφνικά από έναν ρώσικο «λογαριασμό» στο twitter με κάτι παραπάνω από 5.000 ακολούθους. Λογαριασμό που δε φαίνεται να ανήκει σε κάποιο ΜΜΕ.

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, σύμφωνα με το CS Nozeratti, η ρωσική ομάδα προσέγγισε τον Ολυμπιακό για τον Μολδαβό αριστερό μπακ. Και -φέρεται να- τους πρότεινε 3 εκατ.ευρώ για τα δικαιώματα του διεθνούς ποδοσφαιριστή αλλά οι Πειραιώτες ζήτησαν 5 εκατ.ευρώ.

Όλο αυτό έγινε αναπαραγωγή από δεκάδες ρωσικά (και όχι μόνο) ΜΜΕ αφού είναι η περίοδος των μεταγραφών και brand σαν του Ολυμπιακού από τη μία και της Σπαρτάκ Μόσχας από την άλλη εύλογα κάνουν… γκελ.  Είναι βέβαιο ότι ο Ρέαμπτσιουκ αρέσει σε αρκετές ομάδες και εξίσου βέβαιο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τον παραχωρήσει ελαφρά τη καρδία γιατί είναι ο βασικός του αριστερός μπακ επί 2,5 χρόνια.

Το μειονέκτημα του Ραμόν

Υπάρχει και ο Ραμόν αλλά αυτή τη στιγμή έχει ένα μειονέκτημα. Είναι ακόμα είναι αρκετά άπειρος και ηλικιακά και στην Ευρώπη και κανείς δεν είναι σίγουρος αν θα ανταποκριθεί σε ματς μεγάλης πίεσης. Αν δεν σιγουρευτεί ο Ολυμπιακός και δεν βρει κι άλλη ασφαλή εναλλακτική δεν θα προχωρήσει στην πώληση του Όλεγκ.

Ειδικά μετά τη φετινή πολύ καλή σεζόν του στην οποία πήρε ανάσες και βελτιώθηκε επιβεβαιώνοντας ότι κάποιες από τις κακές στιγμές του ήταν και αποτέλεσμα της απίστευτης κούρασης που «κουβαλούσε» αγωνιζόμενος διαρκώς με τους Πειραιώτες αλλά και την εθνική του ομάδα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News