Ολυμπιακός: Τη Δευτέρα (3/7) το κρίσιμο ραντεβού του Σλούκα με τους αδερφούς Αγγελόπουλους

Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε από τις διακοπές του και θα συναντηθεί αύριο (3/7) με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Σάσα Βεζένκοβ που θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και στους Σακραμέντο Κινγκς και τώρα έφτασε η στιγμή για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού.

Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε από τις διακοπές του και θα συναντηθεί αύριο Δευτέρα (3/7) με τους αδερφούς Αγγελόπουλους με σκοπό να συζητήσουν την περίπτωση ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ο Ολυμπιακός φυσικά υπολογίζει πολύ τον 33χρονο γκαρντ και γι’ αυτό μάλιστα του προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 1.6 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με τον Σλούκα βέβαια να βάζει πρώτα από όλα τον ρόλο και το χρόνο που θα έχει στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το ραντεβού λοιπόν θα πραγματοποιηθεί αύριο και αναμένουμε να έχουμε και το τελικό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης, καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν επιθυμεί να τραβήξει πολύ η υπόθεση.

Η Φενέρ που περιμένει στη γωνία και το πλάνο που θα καθορίσει την απόφαση του Σλούκα

Ο Κώστας Σλούκας όπως είναι φυσικό έχει αρκετούς μνηστήρες να τον παρακολουθούν, με την Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη να βρίσκεται στη λίστα των ενδιαφερόμενων. Ο Σλούκας λατρεύεται στην Τουρκία, η ομάδα του δίνει αυτά που ζητά σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ και στο οικονομικό κομμάτι, του προτείνει 2 εκατ. ευρώ περίπου ανά έτος.

Από εκεί και πέρα σημαντικό ρόλο θα παίξει η συζήτηση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα που θα του αναλύσει το πλάνο γύρω του αλλά και τον ρόλο που θα έχει τη νέα σεζόν. Πάντως σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος που έχουν διαμηνύσει πως θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν στον Ολυμπιακό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News