Ολυμπιακός Μεταγραφές: Νέος... αντίζηλος για Ντάρντερ

Σέρτζι Ντάρντερ

Και 10η ομάδα προστέθηκε στους… μνηστήρες που θέλουν τον Ισπανό επιτελικό μέσο της Εσπανιόλ.

Ο Σέρτζι Ντάρντερ αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό κι αυτό είναι γνωστό. Ο Ισπανός επιτελικός μέσος αποτελεί έναν παίκτη μεγάλης κλάσης που ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Αντόνιο Κορδόν, τοποθέτησε από την αρχή στη λίστα του.

Ο 29χρονος Ισπανός είναι αρχηγός της Εσπανιόλ αλλά ο υποβιβασμός της τον… σπρώχνει στην έξοδο. Η φιλοδοξία του δεν είναι για τη β’ κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Εύλογα λοιπόν, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας της Βαρκελώνης, στήθηκε ένας… χορός μνηστήρων γύρω του. Ο Ολυμπιακός είναι ένας εξ’ αυτών. Μέχρι και η Μπαρτσελόνα γράφτηκε ως ομάδα που τον θέλει. Πλέον αυτή η λίστα έχει μεγαλώσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της tuttosport από την Ιταλία, η Τορίνο έχει επίσης στη μεταγραφική της λίστα τον Σέρτζι Ντάρντερ.

Είναι ξεκάθαρο ότι, εφόσον ισχύει το δημοσίευμα για την ιταλική ομάδα, αυξάνεται πολύ ο ανταγωνισμός για τον Ολυμπιακό και όλους τους υπόλοιπους.

Ποιοί έχουν γραφτεί ότι τον θέλουν ως τώρα πλην του Ολυμπιακού και της Τορίνο; Η Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια, η Βιγιαρεάλ, η Σεβίλλη, η Μαγιόρκα, η Αλμερία, η Μπέτις και η Θέλτα! Απίστευτο αλλά αληθινό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News