Χάνα Ντίνγκλεϊ: Η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει προπονήτρια σε ανδρική επαγγελματική ομάδα στην Αγγλία
Η ανακοίνωση της Φόρεστ Γκριν Ρόβερς που αφορά την αλλαγή που έγινε στην τεχνική της ηγεσία είναι ιστορική…
Η Φόρεστ Γκριν Ρόβερς, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας στην Αγγλία, ανακοίνωσε την παρουσία της Χάνα Ντίνγκλεϊ ως υπηρεσιακή προπονήτρια μετά την αποχώρηση του Ντάνκαν Φέργκιουσον, γεγονός που την καθιστά την πρώτη γυναίκα προπονήτρια σε ανδρική επαγγελματική ομάδα στην Αγγλία.
Η Χάνα Ντίνγκλεϊ θα κοουτσάρει την Φόρεστ Γκριν στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μέλκσαμ Τάουν, που είναι προγραμματισμένο για απόψε. Η Ντίνγλεϊ βρίσκεται στην ομάδα από το 2019 όταν και έγινε η πρώτη και μέχρι τώρα μοναδική γυναίκα που έχει διευθύνει μια ακαδημία συλλόγου στο αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ανδρών.
TAGS
# Ποδόσφαιρο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
