Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι διαιτητές των αγώνων με την Ντνίπρο
Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει στις 25 Ιουλίου τις υποχρεώσεις στα προκριματικά του Champions League και η UEFA όρισε τους διαιτητές με την Ντνίπρο
Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τα παιχνίδια του στα προκριματικά του Champions League απέναντι στην Ντνίπρο.
Η πρώτη αναμέτρηση που θα δώσει ο Παναθηναϊκός είναι στις 25 Ιουλίου στην Σλοβακία, με τη ρεβάνς να διεξάγεται στη Λεωφόρο την 1η Αυγούστου.
Η UEFA έκανε και γνωστούς και τους διαιτητές των δύο αναμετρήσεων.
Στο πρώτο παιχνίδι διαιτητής θα είναι ο Ιταλός, Ντανιέλε Kίφι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Aλμπέρτο Τεγκόνι και Βαλέριο Κολαρόσι, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Ιταλός, Ερμάνο Φελιτσιάνι.
Στην αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαϊδης» διαιτητής θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ, ο οποίος θα έχει βοηθούς τον Ντόμινικ Σάαλ και τον Μάρσελ Ούνγκερ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γερμανός, Ντάνιελ Σλάγκερ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
