Ολυμπιακός Μεταγραφές: Οι Ισπανοί ανέμεναν τον Κορδόν «για μεταγραφικά deals»

Αντόνιο Κορδόν
eurokinisi

Ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει από την Αυστρία για την κινητικότητα του Αντόνιο Κορδόν ώστε να κλείσει το συντομότερο την επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Ο Αντόνιο Κορδόν ταξίδεψε μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού στο Μιλς της Αυστρίας όπου η ομάδα του Πειραιά πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας θέλει να είναι διαρκώς δίπλα σε προπονητή και παίκτες ώστε να επιβλέπει όλα όσα συμβαίνουν και να παίρνει αποφάσεις για κάθε τι που αφορά στη λειτουργία.

Ωστόσο προφανώς αποτελεί και τον άνθρωπο που ασχολείται με τα μεταγραφικά ζητήματα. Η ικανότητά του σ’ αυτόν τον τομέα είναι γνωστή και τον… έφερε στον Ολυμπιακό.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετά άμεσα θα υπάρξει τουλάχιστον μία άφιξη νέου παίκτη στην Αυστρία για να προστεθεί στο υπάρχον ρόστερ. Πλέον αυτή η αίσθηση και οι πληροφορίες μαζί έγιναν πιο στέρεες. Ο πολύπειρος Βιθέντε Ιμπόρα ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα (ή απευθείας για την Αυστρία) όπως ανέφεραν οι πληροφορίες αργά το βράδυ της Παρασκευής (7/7).

Η απουσία από την προπόνηση και η πληροφορία από Ισπανία

Για να γίνει αυτή η άφιξη ωστόσο, προηγείται ένα ταξίδι κατά πως φαίνεται. Το βράδυ της Παρασκευής πληροφορίες του sportday.gr από την Ισπανία ανέφεραν ότι o Αντόνιο Κορδόν θεωρείται πολύ πιθανό να κάνει ταξίδι (αν δεν έχει ξεκινήσει ήδη προς τα εκεί) για τις τελικές επαφές.

Η απουσία του από την απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία ενίσχυσε το δεύτερο σενάριο και τις πληροφορίες του sportday.gr από την Ισπανία. Δηλαδή να είναι ήδη στην πατρίδα του ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων για να τελειώσει και το θέμα του Ιμπόρα και ενδεχομένως κάποιο άλλο όπως του Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News