Ολυμπιακός Μεταγραφές: Το «θηρίο» Ιμπόρα έρχεται με υπογραφή Κορδόν!

Ο Βιθέντε Ιμπόρα εμφανίζεται έτοιμος να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται κοντά στην πρώτη του… ισπανική μεταγραφή. Ποιος είναι ο πρώτος «εκλεκτός» των Κορδόν, Μαρτίνεθ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία, όμως ο Αντόνιο Κορδόν δεν σταματά λεπτό να σχεδιάζει τη νέα ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Τελευταίο όνομα που ήρθε στην επιφάνεια από την ισπανική αγορά είναι αυτό του πολύπειρου Βιθέντε Ιμπόρα που ανήκει στη Βιγιαρεάλ.

Ο 35χρονος μέσος τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Λεβάντε ως δανεικός και συμπλήρωσε μία γεμάτη χρονιά με 43 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Όπως αναφέρει η «relevo» Ολυμπιακός έχει εξετάσει την περίπτωσή του, τα χαρακτηριστικά του αλλά και η εμπειρία του αρέσουν, με τους «ερυθρόλευκους» να πλησιάζουν στην πρώτη μεταγραφή τους για τη νέα σεζόν.

Το προφίλ του ηγέτη Ιμπόρα

Ο Ιμπόρα έχει πλούσια καριέρα σε ουκ ολίγες ομάδες της La Liga και πολλές παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σεβίλλη με 82 συμμετοχές και 24 γκολ, Βιγιαρεάλ, Λεβάντε, ενώ πέρασε για μία τριετία στην Premier League και στη Λέστερ για μία τριετία.

Σε όλες τις ομάδες του είχε ρόλο, αλλά και συμμετοχή σε γκολ, με λίγες χρονιές στην καριέρα του να μην έχει τέρματα. Πρόκειται για έναν δυναμικό χαφ με καλά χαρακτηριστικά με την μπάλα στα πόδια, ενώ το γεγονός πως στο παρελθόν αγωνιζόταν σε πιο επιθετικές θέσεις, του έχει δώσει εξαιρετικά γνωρίσματα.

Είναι ηγέτης στο γήπεδο, δυνατός λόγω και του σκαριού του (1.90) και πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ το δεξί του πόδι είναι… λίρα εκατό στις μεταβιβάσεις, όπως και των περισσότερων Ισπανών.

Θέλει συνεχώς να παίρνει πρωτοβουλίες στο γήπεδο, ενώ μπαίνει δυνατά στις φάσεις, όντας βέβαια πολύ καθαρός παίκτης.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News