Παρασκήνιο: Ο Μελισσανίδης θέλει ένα «αγκάθι» στα πλευρά του Γιάννη Οικονόμου

Eurokinissi

Ο Μελισσανίδης εμφανίζεται υπέρμαχος της άποψης να παραμείνει ο Μαυρωτάς, αλλά έχει ρίξει… στο τραπέζι κι εναλλακτικό όνομα. Γράφει ο «Τρελός του χωριού» στη SportDay της Κυριακής (09/07).

Πού τον βρήκαν τον Γκαγκάτση και τον εμφάνισαν στο προσκήνιο για τον θρίαμβο της Εθνικής στην Πορτογαλία; Γιατί δεν τον ρώτησαν τι ακριβώς συνέβη στο Κίεβο όταν ήθελε να απολύσει τον Ρεχάγκελ μέσα στο πούλμαν; Γιατί δεν τον ρώτησαν πως τον έκραζε όλη η Ελλάδα που βγήκε στους δρόμους για την υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης; Γιατί δεν τον ρώτησαν για τις αποδοκιμασίες στο Καλλιμάρμαρο;

Πολύ ωραία όλα αυτά που είπε ο Βασιλομπίλαρος, αλλά τα καλύτερα μάς τα άφησε για το μέλλον. Εντάξει, δεν μου αρέσει να χτυπώ τους πεσμένους, αλλά πώς να το κάνουμε, βρε αδερφέ. Δεν το σηκώνει ο ψυχισμός μου να ακούω τον Γκαγκάτση να παραδίδει μαθήματα παραγοντισμού. Είναι σαν να ακούω τον Μελισσανίδη να λέει ότι τον ενδιαφέρει ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού επειδή αγαπάει τα σπορ!

Πώς θα προσπεράσω τέτοιο ανέκδοτο; Δεν αναφέρω τυχαία τον Δημητρό. Τον Μήτσο, όπως τον λένε στη Νίκαια. Με έβαλε στον πειρασμό η πληροφορία ότι έχει στείλει μήνυμα πως θα επιθυμούσε την παραμονή του Μαυρωτά, με το επιχείρημα ότι είναι άνθρωπος του αθλητισμού.

Εμαθα, πάντως, ότι ο «Με λισσάν» έχει κι εναλλακτικό πλάνο. Πρόκειται για πολιτικό απ’ την Πελοπόννησο που εντάχθηκε στη σημερινή κυβέρνηση μέσω… μεταγραφής. Στο plan B, που λένε κι οι αγγλομαθείς, το επιχείρημα του Μήτσου είναι διαφορετικό. Δεν στέκεται στο αθλητικό παρελθόν του εκλεκτού.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News