Γιουβέντους: Θέλει να τιμωρηθεί φέτος από την UEFA για να μπει «καθαρή» στο νέο Champions League

ΑΠΕ

Γιουβέντους και UEFA ετοιμάζονται να φτάσουν σε συμφωνία αναφορά με την τιμωρία της πρώτης για οικονομικές παραβάσεις, με τη «Μεγάλη Κυρία» να έχει λόγο που θέλει να «τελειώνει» με αυτή την υπόθεση

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να φτάσει σε μια ουσιαστικά συμβιβαστική τιμωρία αποκλεισμού της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της φετινής σεζόν, ώστε να «καθαρίσει» και να ρίξει το βάρος της στην παρουσία της στο νέο και αναμορφωμένο Champions League της σεζόν 2024-2025.

Η «Μεγάλη Κυρία» ζήτησε από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία συμβιβασμό, δηλώνοντας πως αποδέχεται την αποβολή της από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη σεζόν 2023-24, στην οποία θα συμμετείχε στο Conference League. Η τιμωρία της αφορά τα ψευδή οικονομικά στοιχεία που παρείχαν στην ποδοσφαιρική συνομοσπονδία βρίσκεται στην αρμόδια επιτροπή της UEFA.

Με αυτή την κίνηση, η Γιουβέντους θέλει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο ώστε να μην υπάρχει κάποια εκκρεμότητα εόψει της επόμενης σεζόν, όταν και ξεκινά το νέο φορμάτ του Champions League, με περισσότερους αγώνες και περισσότερα έσοδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News