Άρης - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 0-2: Πλήρωσε ένα λάθος και το αργό τρανζίσιον

EUROKINISSI

Ο Άρης γνώρισε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 2-0 σε φιλικό που έγινε στο γήπεδο του Μακεδονικού, με τους κίτρινους να πληρώνουν ένα ατομικό και ένα ομαδικό λάθος.

Ο Άρης γνώρισε την ήττα με 2-0 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο γήπεδο του Μακεδονικού, στο ντεμπούτο των Φερέρι και Σαβέιρο.  Οι «κίτρινοι» πήραν ένα μάθημα, καθώς σε μια αναμέτρηση που είχαν 1 5 τελικές έναντι τεσσάρων του αντιπάλου, δέχθηκαν δυο γκολ, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και μοιραία ηττήθηκα, σε ένα ματς που είναι από τα… διδακτικά της προετοιμασίας.

Ο Άρης είχε την κατοχή, κυκλοφορούσε τη μπάλα αλλά δεν απείλησε όσο θα έπρεπε με βάση τις φορές που έφτανε στη μεγάλη περιοχή της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Τα συνολικά σουτ ήταν 15-4 και τα σουτ στην εστία 6-2, με τον Άρη να χάνει με 2-0. Πως έγινε αυτό;

Στο 49′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Στόιτσκοφ επιχείρησε ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Κουτέστα έπεσε στην πορεία της μπάλας η οποία ουσιαστικά γκέλαρε στο έδαφος και πέρασε από πάνω του για το 1-0 των Βούλγαρων.

Στο 60′, κ’ ενώ ο Άρης είχε ανεβάσει ρυθμούς, η ΤΣΣΚΑ εκμεταλλεύτηκε την αργή επιστροφή του Άρη, και εκδήλωσε αντεπίθεση από τα αριστερά, με τον Ρούσεφ να κάνει εύστοχο πλασέ στην κίνηση για το 2-0.

Οι δυο μεγάλες ευκαιρίες του Άρη ήρθαν στο 78′ με την κεφαλιά του Παναγίδη και στο 83′ με το σουτ του Μενέντες.

 

Η αρχή 11άδα του Άρη: Κουέστα, Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Νταρίντα, Ρουπ, Παναγίδης, Σαβέριο, Πάλμα, Γκρέι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μενέντεζ, Εμπακατά, Πάβισιτς, Αηδόνης, Τζούρασεκ, Φατόρε, Χριστοδουλόπουλος, Ντουκουρέ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News