Παρασκήνιο: Ο Αγραφιώτης έβαλε... μπουρλότο στην αναδρομική αμοιβή του Μπαλτάκου!

Το εξώδικο που έστειλε ο Τάκης Αγραφιώτης με στόχο να μπλοκάρει την αποζημίωση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τάκη Μπαλτάκο άναψε φωτιές. Γράφει ο «τρελός του χωριού» στη SportDay της Τρίτης (11/7)

Για τους πίνακες των διαιτητών που -κατά κάποιους- φτιάχνονται φέτος με τον πιο σωστό τρόπο, θα τα πούμε στο άμεσο μέλλον. Ούτως ή άλλως, με τη… βόμβα που έριξε ο Αγραφιώτης για την αποζημίωση του Μπαλτάκου, μπορεί να ανατραπούν τα πάντα στην ΕΠΟ. Διότι η κίνηση του Τάκη, του Αγραφιώτη εννοώ, είναι πολύ πιο σημαντική απ’ όσο θέλουν να την παρουσιάσουν όσοι ασχολούνται με την επικοινωνία στο πάρκο Γουδή και στηρίζουν το σημερινό καθεστώς της ομοσπονδίας.

Κατ’ αρχάς, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έστειλε εξώδικο. Οχι απλή επιστολή. Ετσι, νομιμοποίησε κάθε επόμενη κίνησή του, ακόμα και την ενδεχόμενη προσφυγή στη δικαιοσύνη. Γι’ απιστία αναφέρει ο Αγραφιώτης στο εξώδικο. Εδώ, όμως, υπάρχουν κι άλλα ζητήματα. Καταρχάς μιλάμε για καραμπινάτη παραβίαση των νόμων που απαγορεύουν την πληρωμή των προέδρων. Επίσης, παραβιάζεται και η ολιστική μελέτη, αν και αυτή την έχουν κάνει… κουρελόχαρτο στην ΕΠΟ.

Πάμε σε άλλη παράμετρο. Πώς προέκυψαν τα 8.000 μηναία αποζημίωση για τον Μπαλτάκο; Εχει τόσους πελάτες ο Τάκης που δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει επειδή ασχολείται με την ΕΠΟ; Και ο Γραμμένος πώς βιοποριζόταν; Ανέβαινε δύο μέρες την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και ασχολείτο με τη δουλειά του. Δεν τον ακούσαμε να αγκομαχεί και να ζητάει αποζημίωση.

Γιατί, λοιπόν, να πάρει ο Μπαλτάκος; Σε τελική ανάλυση, ο σημερινός πρόεδρος έχει επαγγελματική έδρα στην Αθήνα. Γι’ αυτό σάς λέω ότι πέρα από την απιστία που θα στοιχειοθετηθεί με την πρώτη καταβολή χρημάτων στον Μπαλτάκο, ο Αγραφιώτης θα προσφύγει και στα αρμόδια όργανα για παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας. Θα ’χει ενδιαφέρον να κληθεί ως μάρτυρας κατά του Μπαλτάκου και ο Γραμμένος για να εξηγήσει τους λόγους, για τους οποίους εκείνος δεν έβγαλε αποζημίωση στον εαυτό του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News