ΑΕΚ Μεταγραφές: Δικός της ο Πισάρο, που έρχεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς

ΠΙΣΑΡΟ
ΑΠΕ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ΑΕΚ για την απόκτηση του Ροδόλφο Πισάρο. Διαβάστε στη SportDay της Τρίτης (11/7)

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, η Ιντερ Μαϊάμι θα πρέπει να δρομολογήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας την… απελευθέρωση του Ροδόλφο Πισάρο, με την ΑΕΚ να τηρεί στάση αναμονής σ’
ό,τι αφορά αυτό το σκέλος, καθώς με τον ποδοσφαιριστή είναι δεδομένο ότι έχει προκύψει προφορική συμφωνία.

Την υπόθεση, μάλιστα, χειρίζεται αποκλειστικά ο τεχνικός της «Ενωσης», Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή. Ο «πελάδο» γνωρίζει πολύ καλά ότι μπορεί να πάρει το 100% του ποδοσφαιριστή που έχασε τον προσανατολισμό του στις ΗΠΑ, έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα κάνει τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Υπό τις οδηγίες του άλλωστε, «έγραψε» 58 συμμετοχές, πέτυχε 15 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ στην Τσίβας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο τουλάχιστον δύο ετών (που μπορεί να είναι και τριετές) αντί ετήσιας αμοιβής που θα ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα, δε, με άλλες πηγές, ίσως οι αποδοχές του να κυμαίνονται στα επίπεδα των Βίντα και Πινέδα (1,2- 1,3 εκατ. ευρώ). Ο Πισάρο είναι ο παίκτης που σημείωσε το πρώτο γκολ στην ιστορία της Ιντερ Μαϊάμι, στις 7 Μαρτίου του 2020, λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του Covid 19. Σε περίπτωση που αποκτηθεί απ’ την ΑΕΚ θα είναι άμεσα ετοιμοπόλεμος, καθώς το MLS βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον 29χρονο Μεξικανό μεσοεπιθετικό να μετρά ήδη 15 συμμετοχές, έχοντας και μία ασίστ.

Μάλιστα, ήταν βασικός στο παιχνίδι της ομάδας του χθες τα ξημερώματα κόντρα στη Γουάσινγκτον, παίζοντας για 64 λεπτά. Σύμφωνα με την κριτική ατομική, που μπορεί ο καθένας να βρει σε αμερικανικά δημοσιεύματα, στον χρόνο που αγωνίστηκε, είχε πολύ καλή παρουσία, όντας ένας απ’ τους επιδραστικούς παίκτες της Ιντερ Μαϊάμι, όμως ο κόουτς είχε διαφορετική άποψη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News