Άρης Μεταγραφές: Δικός του και ο Κάρλσον - Η μέρα άφιξης στην Θεσσαλονίκη

Άρης Μεταγραφές: Δικός του και ο Κάρλσον - Η μέρα άφιξης στην Θεσσαλονίκη

Ολοκληρωθηκε από τον Άρη η δυνατή μεταγραφή του Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον που έκανε γνωστό και πότε τον περιμένει στην Θεσσαλονίκη.

Μια ακόμα δυνατή μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Άρης και αυτή δεν είναι άλλη από τον Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον.

Μια εξαιρετική περίπτωση είναι ο 29χρονος εξτρέμ που αγωνιζόταν στην Ουράβα της Ιαπωνίας. Ο Άρης κινήθηκε μεθοδικά για να αποσπάσει το ναι του Σουηδού αστέρα. Ο οποίος βρήκε και την χρυσή τομή για να λύσει το συμβόλαιο του με την Ουράβα, που έληγε το Δεκέμβριο του 2024.

Μάλιστα έγινε γνωστό πως την Τετάρτη (12/7) θα είναι στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Και αν όλα πάνε καλά μια μέρα μετά θα υπογράψει και το συμβόλαιο του.

Στην Ουράβα ο Κάρλσον είχε ετήσιες απολαβές κοντά στις 850.000 ευρώ. Και ο Άρης έκανε μια οικονομική υπέρβαση για να τον πείσει να πει το ναι. Καθώς λέγεται πως θα έχει σχεδόν ανάλογες απολαβές, αν και δεν είναι σίγουρο.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα δουλεύει το θέμα πάνω από ένα μήνα. Καθώς έμαθε αρχικά πως ο Κάρλσον ήθελε να φύγει από την Ουράβα γιατί δεν είχε καλές σχέσεις πλέον. Επίσης και η ιαπωνική ομάδα ήθελε να βγάλει από πάνω της το βαρύ του συμβόλαιο, μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση.

 

Οι αφίξεις για τον Άρη είναι πολλές αυτές τις μέρες. Καθώς σήμερα περιμένει τον Αφρικανό χαφ Ζαν Ζουλ. Παράλληλα την Πέμπτη (13/7) θα έρθει στην Θεσσαλονίκη και ο Κοσταρικανός εξτρέμ, Άλβαρο Ζαμόρα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News