ΠΑΟΚ: Οι απαιτήσεις της ΤΣΣΚΑ για τον Καρασκάλ δείχνουν τη δυσκολία της υπόθεσης

ΑΠΕ

Ο ΠΑΟΚ έχει «ψαχτεί» για τον Χόρχε Καρασκάλ και τα ποσά που έχει ακούσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πάνω από τα όρια της υπέρβασης με βάση τον μέχρι τώρα τρόπο σκέψης

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να ασχοληθεί με την περίπτωση του 25χρονου Κολομβιανού μεσοεπιθετικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Χόρχε Καρασκάλ και για να το έχει κάνει, σημαίνει ότι η σκέψη για μια οικονομική υπέρβαση που δεν συνάδει με τον μέχρι τώρα μεταγραφικό τρόπο δράσης είναι προς συζήτηση.

Οι Μοσχοβίτες είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν την περίπτωση της παραχώρησης του Χόρχε Καρασκάλ, έχοντας δει πως οι εκπρόσωποί του είναι ικανοί να φέρουν αρκετές προτάσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Κολομβιανό και το θέμα δεν είναι το μέγεθος των υπόλοιπων ομάδων που έχουν ενδιαφερθεί (μεταξύ αυτών η Σάντος και η Βάσκο Ντα Γκάμα) αλλά τα πρώτα οικονομικά δεδομένα που έγιναν γνωστά.

Οι ετήσιες απαιτήσεις του Καρασκάλ φτάνουν στο 1,5 εκατομμύριο Ευρώ. Η ΤΣΣΚΑ φέρεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει δανεικό με ένα ενοίκιο που φτάνει το 1,5 εκατομμύριο Ευρώ, κάτι που σημαίνει πως αν μια ομάδα συναινεί σε αυτό, θα πρέπει να βγάλει συνολικά 3 εκατομμύρια Ευρώ από τα ταμεία της για να έχει τον Καρασκάλ για ένα χρόνο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News