Ολυμπιακός Μεταγραφές: Το... κλειδί για τον Ντομίνγκος Ντουάρτε

Ντομίνγκος Ντουάρτε

Τι θέλει η Χετάφε για να παραχωρήσει τον Ντομίνγκος Ντουάρτε στον Ολυμπιακό και ποιό φέρεται να είναι το κλειδί της υπόθεσης.

Τα τελευταία 24ωρα ο Ντομίνγκος Ντουάρτε σχεδόν μονοπωλεί το μεταγραφικό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο 28χρονος Πορτογάλος στόπερ της Χετάφε είναι προς την έξοδο και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ελπίζει να συνεργαστεί ξανά μαζί του με επιτυχία, όπως είχαν κάνει στη Γρανάδα.

Ο υψηλόσωμος (1,92μ.) στόπερ δεν χαίρει της εμπιστοσύνης του νέου κόουτς της Χετάφε, Πέπε Μπορδαλάς, και γι’ αυτό οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Αυτή την ευκαιρία έψαχνε ο 42χρονος προπονητής του Ολυμπιακού που αναζητάει (τουλάχιστον) έναν στόπερ για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας.

Ο Ντουάρτε είναι προφανώς θετικός να σμίξει ξανά με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή. Ο παίκτης στοίχισε πέρυσι 750 χιλ.ευρώ στη Χετάφε για να τον αποκτήσει από τη Γρανάδα.

Ο Ολυμπιακός σε πρώτη φάση φέρεται να συζητάει για δανεισμό του αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει και αγορά αν βεβαίως υπάρχει λογική τιμή, σίγουρα όχι πάνω απ’ αυτή που αγοράστηκε ο παίκτης. Μάλιστα, όπως αναφέρει το παρακάτω τιτίβισμα στο twitter, κλειδί θεωρείται το ποιός από τους δύο θα πληρώσει το βαρύ συμβόλαιο του παίκτη σε περίπτωση δανεισμού. Αν θα το πληρώσει όλο ο Ολυμπιακός ή θα υπάρξει μοιρασιά με την Χετάφε που… καίγεται.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα υπάρξει κατάληξη τα επόμενα 24ωρα και πιθανότατα αυτή θα είναι θετική για τους ερυθρόλευκους αλλά και για τον παίκτη που ψάχνει μια επανεκκίνηση με έναν προπονητή που ξέρει και εμπιστεύεται.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News