ΑΕΚ: Η Λανς τα... δίνει όλα για Λιβάι Γκαρσία

Πρόταση ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους στόχων κατέθεσε η γαλλική ομάδα για την αγορά του Λιβάι Γκαρσία και η απάντηση της ΑΕΚ. Διαβάστε στη SportDay της Πέμπτης (20/7).

Η Λανς παραμένει ενεργή στο κυνήγι του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος είναι ο Νο 1 μεταγραφικός στόχος και πόθος της το καλοκαίρι. Ενισχυμένη με 80 εκατ. ευρώ από πωλήσεις παικτών, η δευτεραθλήτρια Γαλλίας έφτασε στο σημείο να προσφέρει 22 εκατ. ευρώ συν μπόνους στην ΑΕΚ για την αγορά του φορ απ’ το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Μία προσφορά που, όπως και να το κάνουμε, έβαλε σε σκέψεις και τον ίδιο τον παίκτη, απ’ τη στιγμή κατά την οποία η Λανς τού προσφέρει ετήσιες αποδοχές ύψους 2 εκατ. ευρώ, την ώρα που στην ΑΕΚ έχει λαμβάνειν 530.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης απέρριψε κι αυτή την πρόταση, ενώ ως επακόλουθο αυτής της απόφασής του, συναντήθηκε με τον Γκαρσία στα γραφεία της εταιρείας του, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, με χρήματα τα οποία θα τον καθιστούν έναν απ’ τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες της ομάδας.

Η συνάντηση έγινε απόντος του μάνατζερ του Γκαρσία, απόφαση δεν πάρθηκε, όμως πρόθεση της ΑΕΚ είναι να συζητήσουν εκ νέου με την πλευρά του παίκτη, πιο επίσημα, προκειμένου να δημιουργηθούν οι συνθήκες για ένα νέο συμβόλαιο. Την ίδια ώρα, μετά το «όχι» της «Ενωσης», στη Γαλλία έγραφαν ότι η Λανς σκοπεύει να αποσυρθεί απ’ το κυνήγι της απόκτησης του παίκτη, αν και αυτό δεν αποκλείεται να συνιστά παιχνίδι τακτικής.

Ο Γκαρσία είναι προβληματισμένος, αναλογίζεται τη μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάζεται στην καριέρα του προκειμένου να αγωνιστεί σε ένα απ’ τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, επί του θέματος να έχει καθοριστική συζήτηση και με τον προπονητή της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, άλλωστε ο Αργεντινός θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ταγμένους στην προσπάθειά της

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News