Παναθηναϊκός: To ποσό που ζητά η Βίρτους ως buyout για να δώσει τον Σενγκέλια

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Τορνίκε Σενγκέλια έχοντας συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο, η Βίρτους Μπολόνια όμως ζητά buyout για να παραχωρήσει τον 31χρονο.

Ο Παναθηναϊκός έχει κυκλώσει το όνομα του Τορνίκε Σενγκέλια, έτσι ώστε να καλύψει ακόμη μία θέση στο «4».

Οι «πράσινοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 31χρονο φόργουορντ, που αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Αταμάν έχει ακριβώς στο μυαλό του τον ρόλο που θα δώσει στον Γεωργιανό και τον επέλεξε για να δώσει βάθος αλλά και δύναμη στη ρακέτα στην ομάδα του, ενώ και η Βίρτους είναι θετική στο να τον παραχωρήσει, έτσι ώστε να αποδεσμεύσει ένα μεγάλο ποσό από το μπάτζετ της.

Όπως αναφέρει όμως ο Ιταλός δημοσιογράφος Ντανιέλε Λαμπάντι, η ιταλική ομάδα αξιώνει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να τον δώσει, με το buyout που ζητά να κυμαίνεται από 500 χιλιάδες έως 1 εκατ. ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει μετά και τις καλοκαιρινές προσθήκες πως έχει τα χρήματα, όμως δεν είναι σίγουρο πως θα δεχθεί να δώσει ένα τόσο μεγάλο για να σπάσει το συμβόλαιό του.

Ο 31χρονος αποτελεί μία αξιόπιστη λύση, όμως η πορεία του τα τελευταία δύο χρόνια δεν είναι σταθερή και ίσως οι «πράσινοι» μετά και τα τελευταία δεδομένα αποφασίσουν να αλλάξουν πλεύση.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News