ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Παραμένει κάτω από τα δοκάρια η Τσικνάκη
Η διεθνής τερματοφύλακας θα υπερασπιστεί για τρίτη διαδοχική σεζόν την εστία του «Δικεφάλου» κι ελπίζει σε νέες διακρίσεις.
Την επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο με την Εμμανουέλα Τσικνάκη ανακοίνωσαν ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών. Η διεθνής τερματοφύλακας παραμένει κάτω από τα γκολπόστ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 και αυτή θα είναι η τρίτη συνεχής σεζόν, που θα βρίσκεται στον «Δικέφαλο».
Η Εμμανουέλα Τσικνάκη δεν έκρυψε τη χαρά της για τη νέα συμφωνία και δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για τρίτη χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ελπίζω μέσα από την δουλειά μας, να εκπληρώσουμε όλους μας τους στόχους. Εύχομαι για τη νέα σεζόν πρώτα απ’ όλα υγεία σε όλους, χωρίς τραυματισμούς, και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ο Όσμαν έγινε ΜακΡέι: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα
- Ομπράντοβιτς: «Ξέρω τι πρέπει να διορθώσω»
- ΠΑΟΚ: Αποκαλυπτικός Ζαφείρης με Μέσι και... Σφακιανάκη
- Super Cup: Η μέρα, η ώρα και το κανάλι του τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ
- Γιούργκεν Κλοπ: Αποθέωσε την Εθνική Ελλάδας - Οι ατάκες του για τον Τσιμίκα
