Άρης: Πως βρέθηκε με έναν στόπερ, πότε θα ενισχυθεί και πως πρέπει να διαχειριστεί τον Αηδόνη

Eurokinissi

Πέντε μέρες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Conference League ο Άρης βρίσκεται με έναν στόπερ στη λίστα. Καθώς έρχονται ενισχύσεις πρέπει να διαχειριστεί τον Αηδόνη για να μη χαθεί ένα ταλέντο.

Ο τραυματισμός του Γιάκουμπ Μπράμπετς, η αμέλεια του Άρη να κλείσει νωρίτερα τουλάχιστον έναν ακόμα στόπερ, αλλά και οι περιορισμοί των ξένων σε συνδυασμό με την μέτρια εικόνα του νεαρού Αηδόνη, είναι οι αιτίες που ο Άρης πέντε μέρες πριν από το ματς με την Αραράτ έχει διαθέσιμο μόλις έναν στόπερ. Τον Βραζιλιάνο Φαμπιάνο.

Για τον Μπράμπετς δεν μπορεί να κάνει κανείς κάτι, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο ο Άρης έπρεπε να έχει εναλλακτικές λύσεις για κάθε ενδεχόμενο. Τι θα γίνει για παράδειγμα την επόμενη φορά που θα προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα και με τον Φαμπιάνο;

Ο νεαρός Αντώνης Αηδόνης που ήρθε στον Άρη ελεύθερος από τη Στουτγκάρδη, δεν μπορεί να δηλωθεί ως Έλληνας καθώς δεν εκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα. Προφανώς δεν έχει πείσει ακόμα ότι μπορεί να παίξει στο επίπεδο αυτό και έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας αφού ο Άρης μπορούσε να δηλώσει μέχρι 17 ξένους και κοιντικούς και είχε 22.

Η διαχείριση του Αηδόνη και οι ενισχύσεις

Ωστόσο, ενώ προχωρούν οι επαφές για να αποκτηθούν σίγουρα ένας και πιθανότατα και δεύτερος κεντρικός αμυντικός και πολύ σύντομα, ο Άρης πρέπει να διαχειριστεί σωστά την υπόθεση του Αηδόνη για να μην χάσει ένα ταλέντο.

Ο 21χρονος δεν έπεισε στο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας, αντικαθιστώντας τον τραυματία Μπράμπετς. Και σίγουρα δεν είναι Μπράμπετς. Ωστόσο έχει περιθώρια, θέλει βοήθεια και υπομονή από την ομάδα του Άρη και σίγουρα πρέπει να συνηθίσει στα νέα δεδομένα, καθώς η προσαρμογή του στην Ελλάδα για να παίξει πρώτη φορά στη χώρα του δεν είναι όσο εύκολη θα περίμενε.

Ο Άρης λοιπόν οφείλει να βρει άμεσα λύσεις για το κέντρο της άμυνας, να μην αφήσει να επαναληφθεί ανάλογη κατάσταση και να στηρίξει τον Αηδόνη, αν πιστεύει στην επένδυση που έκανε πριν από έναν μήνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News