Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-2: Είχε αστέρι με Μπαρτόλο και Μάντζη

twitter
O Aστέρας Τρίπολης επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με σκορ 1-2 στο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων. Μπαρτόλο και Μάντζης τα γκολ του Αστέρα, σκόραρε ο Μπελεβώνης.
Στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων ενόψει της νέας σεζόν, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου Σούρερ και Ράσταβατς είχαν την ευκαιρία να βγάλουν συμπεράσματα για τις ομάδες που δημιουργούν.
Η ζέστη δεν βοήθησε τους παίκτες των δύο ομάδων, ούτε τους φιλάθλους στις κερκίδες. Ο Μπαρτόλο έκανε το 0-1 στο 55′, ο Μπελεβώνης ισοφάρισε μετά από δέκα λεπτά, αλλά ο Μάντζης στο 76′ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του έδωσε τη νίκη στον Αστέρα.
Νίκη για τη Λαμία στην Ολλανδία
Η Λαμία επικράτησε με σκορ 4-0 της VVCS στην Ολλανδία όπου προετοιμάζεται. Τα γκολ πέτυχαν οι Τζανετόπουλος, Τσόσιτς, Μαρτίνεθ, Τσούκαλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρί-Άρσεναλ: Η μέρα και η ώρα του τελικού του Champions League
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Με ποιον τρόπο θα μεταβούν οι οπαδοί του στο T-Center για το Final-4
- Παναθηναϊκός: Οι αδύναμες κι άγνωστες ομάδες που θα αντιμετωπίσει το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με την τιμωρία του Γιαννακόπουλου - Τα νέα δεδομένα
