Άρης: Η πρώτη του Μορόν, η αγωνία για στόπερ, ο Ρόουζ και ο Οντουμπάτζο

Ο Λορένθο Μορόν έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα και τους νέους του συμπαίκτες και «τρέχει» να μπει σε ρυθμό λίγες μέρες πριν το πρώτο ευρωπαίκό παιχνίδι – Εντείνει τις επαφές ο Άρης για στόπερ, ο Ρόουζ και ο… Οντουμπάτζο

Ο Άρης ολοκληρώνει αύριο το πρωί με μία προπόνηση την εν Ελλάδι προετοιμασία του για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αραράτ και στις 11 το βράδυ πετάει για το Γιερεβάν της Αρμενίας.

Στη σημερινή προπόνηση μπήκε για πρώτη φορά ο Λορέν Μορόν με τους νέους του συμπαίκτες. Ο Ισπανός στράικερ δούλεψε σε τακτική για να μπει στο πνεύμα της ομάδας και δείχνει σε καλή κατάσταση. Μαζί με τον Μόμπεργκ Κάρλσον, ίσως χτυπήσουν και την πόρτα της ενδεκάδας.

Έτοιμος να αγωνιστεί θα είναι και ο Χουλιάν Κουέστα, αν και συνεχίζει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι εξελίξεις με κεντρικό αμυντικό

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Άρη έχουν ρίξει όλο το βάρος για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ασφαλώς υπάρχει πίεση, καθώς έχει δηλωθεί μόνον ο Φαμπιάνο. Ο Άρης μιλάει με 3-4 παίκτες και σύντομα θα πρέπει να καταλήξει. Μέσα σ’ αυτούς είναι και ο Γάλλος Λίντσεϊ Ρόουζ. Ο Ρόουζ, που έχει παίξει στον Άρη, έχει μιλήσει για το κασέ του και περιμένει τους ανθρώπους του Άρη.

Αν πάντως δεν πάει κάτι καλά, ο Τόλης Τερζής θα αναζητήσει λύσεις εκ των έσω. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μετατοπιστεί ο Οντουμπάτζο στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Φαμπιάνο και να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Εμπακατά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News