Χουάντσο Ερνανγκόμεζ: Επιστρέφει στην Ευρώπη και είναι το «μπαμ» που ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος για τη… βόμβα είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεζ ήθελε να μείνει στο ΝΒΑ, δεν βρίσκει κάτι και ετοιμάζεται για την επιστροφή στην Ευρώπη. Αυτό ειναι το ένα μέρος της είδησης. Το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι ότι ο 27χρονος, ύψους 2μ.08, φόργουορντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό που θέλει να κάνει το μεταγραφικό «μπαμ» και να τον ντύσει στα πράσινα. Ακόμα ένα «μπαμ», για να ακριβολογούμε. Το άλλο, ο Κώστας Σλούκας, φόρεσε σήμερα για πρώτη φορά τα πράσινα και προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Για να επιστρέψουμε στη «βόμβα» εξ Ισπανίας, στο NBA ο Ερνανγκόμεθ έπαιξε σε Νάγκετς, Τίμπεργουλβς, Σέλτικς, Σπερς, Τζαζ και Ράπτορς.

Κορυφαία σεζόν αυτή το 2020/21, με 7.2 πόντους (57% στο δίποντο, 33% στο τρίποντο) και 3.9 ριμπάουντ ανά 17.3 λεπτά σε 52 αγώνες με τη Μινεσότα.

Πέρυσι, ήταν ο κορυφαίος της εθνικής Ισπανίας στον τελικό του Ευρωμπάσκετ, με 27 πόντους και 7/9 τρίποντα!

Τον Ερνανγκόμεθ τον είδαμε και σε ταινία στο Netflix, με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Σάντλερ, γνωρίζοντας μάλιστα ιδιαίτερη επιτυχία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News