Champions League: Απίστευτη εξάρα του Άρη Λεμεσού στην ΜΠΑΤΕ!

Ο Άρης Λεμεσσού επικράτησε με το εμφατικό 6-2 της ΜΠΑΤΕ και ετοιμάζεται για την τρίτη προκριματική φάση του Champions League

Ο Άρης Λεμεσσού μπορεί να πανηγυρίζει από τώρα την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League καθώς συνέτριψε την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 6-2 στο «New Limassol Stadium».

Οι πρωταθλητές Κύπρου θα μάθουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση, που θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στην Σερίφ και τη Μακάμπι Χάιφα, στο οποίο οι Μολδαβοί απέκτησαν ισχνό προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 1-0. Στη Λεμεσό ο Άρης δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στην ΜΠΑΤΕ και «καθάρισε» τη νίκη του απ’ το πρώτο ημίχρονο με τα τέρματα των Γκομίς (17′, πέναλτι), Μπένγκστον (32′) και το αυτογκόλ του Μπανέ (40′). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 48′ με τον Κοντσεβόι, όμως ο Άρης ήταν σαρωτικός. Σημειωσε 4ο γκολ με τον Γκομίς στο 60′ και παρά το γεγονός πως οι Λευκορώσοι μείωσαν ξανά με τον Χαντάρκεβιτς (62′, 4-2), σημείωσαν άλλα δύο γκολ μα τους Μοντνόρ (83′) και Στεπίνσκι (90’+1′) δίνοντας διαστάσεις… θριάμβου στη νίκη τους.

Την ίδια ώρα, στο Τιρασπόλ η Σερίφ με τον Κώστα Αποστολάκη ξανά βασικό στο αριστερό άκρο της άμυνάς της (αντίκρισε την κιτρινη κάρτα στο 86ο λεπτό), νίκησε με 1-0 τη Μακάμπι Χάιφα χάρις στο γκολ του Ταλάλ στο 28′.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News