Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «ανακοίνωσε» την μεταγραφική «βόμβα» του Παναθηναϊκού!

Το μεταμεσονύχτιο ποστάρισμα στα social media που σκόρπισε χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφική «βόμβα» των «πράσινων» με τον Ισπανό σούπερ σταρ, ο οποίος υπέγραψε για 2 χρόνια.

Η «βόμβα» όχι μόνο ενεργοποιήθηκε, αλλά «έσκασε». Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ λογίζεται πλέον ως παίκτης του Παναθηναϊκού αν λάβουμε υπόψιν το μεταμεσονύχτιο ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram.

Ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού ανέβασε μία φωτογραφία του Ισπανού σούπερ σταρ στα «πράσινα», με την φανέλα των Σέλτικς (όπως βλέπετε από πάνω), κάτι που σημαίνει πως η μεγάλη μεταγραφή ολοκληρώθηκε.

Ο Ισπανός φόργουορντ ήταν ο μεγάλος στόχος του τριφυλλιού για τη θέση 4 εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς να έχει βγει το οτιδήποτε προς τα έξω. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δούλεψε με επιμονή και υπομονή την υπόθεση, έκανε το all in την κατάλληλη στιγμή και κατάφερε να εξασφαλίσει το «ναι» ολοκληρώνοντας ακόμη ένα μεταγραφικό «μπαμ», σίγουρα το μεγαλύτερο του εφετινού καλοκαιριού και των τελευταίων ετών.

Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ευρώπη, φορώντας την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο οποίος την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα το κορυφαίο deal.

Οσον αφορά στο συμβόλαιο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη ξανά, μετά την περίπτωση του Κώστα Σλούκα. Μιλάμε για deal που ξεπερνάει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, για διετές συμβόλαιο με τον MVP του τελικού του Eurobasket 2022.

Στο NBA ο Ερνανγκόμεθ έπαιξε σε Νάγκετς, Τίμπεργουλβς, Σέλτικς, Σπερς, Τζαζ και Ράπτορς.

Κορυφαία σεζόν αυτή το 2020/21, με 7.2 πόντους (57% στο δίποντο, 33% στο τρίποντο) και 3.9 ριμπάουντ ανά 17.3 λεπτά σε 52 αγώνες με τη Μινεσότα.

Πέρυσι, ήταν ο κορυφαίος της εθνικής Ισπανίας στον τελικό του Ευρωμπάσκετ, με 27 πόντους και 7/9 τρίποντα!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News