Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Όταν ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, διέλυε την άμυνα του Γκρεγκ Πόποβιτς

Πριν από περίπου πέντε χρόνια, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ νικούσε μόνος του την άμυνα του Σαν Αντόνιο, με τους Νάγκετς να μνημονεύουν ακόμη την εμφάνιση του 27χρονου.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αποτελεί αν όχι ακόμα επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, με τον 27χρονο να καλύπτει κατά κύριο λόγο μία θέση στο «4», ενώ μπορεί παράλληλα να κατέβει και στο «3».

Ο Ισπανός πρώην ΝΒΑερ, είχε γίνει μήλο της έριδος για ουκ ολίγες ομάδες της Euroleague, όμως οι «πράσινοι» κινήθηκαν γρήγορα και πήραν την υπογραφή του.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία στο Eurobasket του 2022, για χρόνια έβγαζε το ψωμί του στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας περάσει από Νάγκετς, Τίμπεργουλβς, Σέλτικς, Σαν Αντόνιο και άλλες, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε τον βρήκε στο Τορόντο.

Ο Χουάντσο αποτελεί έναν από τους πιο ολοκληρωμένους παίκτες στη Euroleague αυτή τη στιγμή, ενώ το καλύτερό του παιχνίδι στο ΝΒΑ, το έχει κάνει τη σεζόν 2018 με τους Νάγκετς τους Νίκολα Γιόκιτς, τελειώνοντας το ματς με 27 πόντους, 13 ριμπάουντ κάνοντας double-double, απέναντι στον Γκρεγκ Πόποβιτς και τους Σπερς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News