ΠΑΟΚ: Η Μπεϊτάρ κάνει το πρώην σπίτι του Λιβάι Γκαρσία... κόλαση με sold out για τη ρεβάνς!

Η Μπεϊτάρ φτιάχνει κλίμα ενόψει του επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ με το γήπεδο να γεμίζει και τους Ισραηλινούς να περιμένουν 30.000 κόσμο!

H Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ζει και αναπνέει για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και θέλει να πετύχει μια ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Conference League, με τον Δικέφαλο να καλείται να της χαλάσει το… πάρτι που θέλει να στήσει.

Οι διοικούντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει μια σειρά από κινήσεις προκειμένου να ενεργοποιήσουν τους φιλάθλους της. Το μεσημέρι της Κυριακής (30/7) η Μπεϊτάρ ανακοίνωσε sold out σε τρεις θύρες, γνωρίζοντας πως τέτοιες ανακοινώσεις φέρνουν ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση.

Όλα δείχνουν πως το sold out σε όλες τις θύρες δεν αργεί.

Το Τέντι Στάντιουμ  είναι γήπεδο χωρητικότητας 31.733 και φιλοξενεί τόσο τη Μπεϊτάρ όσο και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Χτισμένο το 1991 αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς για το ποδόσφαιρο του Ισραήλ. Οι σκάουτερ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ το… γνωρίζουν καλά όταν και παρακολουθούσαν τον Λιβάι Γκαρσία, για τον οποίο η ΑΕΚ έκανε κίνηση για να τον αποκτήσει στην «περίεργη» λόγω κορωνοϊου μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού του 2020 που είχε κλείσει τον Οκτώβριο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν έρθει σε συνεννόηση και τις επόμενες μέρες θα επισημοποιηθεί ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθούν στους φίλους του ΠΑΟΚ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News