Στέφανος Τσιτσιπάς: Επιστρέφει ο Μαρκ Φιλιππούσης στο προπονητικό τιμ

Με τον Μαρκ Φιλιππούση στο box του θα πορευτεί ξανά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Οι διαφορές που τους χώρισαν δεν στάθηκαν ικανές να τους αφήσουν για πολύ καιρό μακριά κι έτσι ο κορυφαίος τενίστας θα έχει και πάλι στο προπονητικό τιμ του τον Αυστραλό προπονητή και παλιά δόξα του αθλήματος.

Την περίοδο που ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεργαζόταν με τον Μαρκ Φιλιππούση, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Australian Open. Κάποια στιγμή ωστόσο, οι δρόμοι τους χώρισαν, καθώς ο 24χρονος τενίστας δυσκολευόταν στους αγώνες, ακούγοντας να του δίνουν οδηγίες τόσο ο Αυστραλός, όσο και ο πατέρας του, Απόστολος.

Ο Μαρκ Φιλιππούσης αποχώρησε και στο κορτ φάνηκε ότι το «διαζύγιο» κόστισε στον Στέφανο Τσιτσιπά. Έτσι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, έχοντας αυτή τη φορά ξεχωρίσει τους αγώνες στους οποίους θα κοουτσάρει ο κάθε ένας από τους προπονητές του.

Ο Φιλιππούσης θα είναι στο πλευρό του Στέφανου σε Λος Κάμπος, Τορόντο και Σινσινάτι, ενώ ο Απόστολος θα ταξιδέψει μόνο στη Νέα Υόρκη για το US Open, όπου θα είναι παρών και ο Αυστραλός, αφού στα Γκραν Σλαμ θα βρίσκονται και οι δύο στο box του Στέφανου. Αντίστοιχη μοιρασιά αναμένεται να γίνει και στα υπόλοιπα τουρνουά της σεζόν, με τον Τσιτσιπά να έχει κάθε φορά δίπλα του έναν από τους δύο προπονητές, οι οποίοι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News