ΑΕΚ: Η ενδεκάδα για το φιλικό με τον Αστέρα - Στον πάγκο ο Αμραμπάτ
Με τον Σβάρνα δεξί μπακ και τους Μισελέν και Αμραμπάτ στον πάγκο θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
Τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη της Super League για την ΑΕΚ που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης.
Για την αναμέτρηση ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιλέγει σύστημα 4-3-3 με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Μιτάι και Σβάρνα στα δύο άκρα της άμυνας, το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Τζαβέλλας-Βράνιες, ενώ στα χαφ οι Λε Ταλέκμ Σιμάνσκι, Σάκχοφ θα είναι οι τρεις επιλογές.
Οσον αφορά στα άκρα της επίθεσης, θέση θα πάρουν οι Τάνκοβιτς και Αλμπάνης με σέντερ φορ τον Ανσαριφάρντ.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Θεοχάρης, Λάτσι, Παρράς, Μισελέν, Μήτογλου, Ραντόνια, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Αμραμπατ και Αραούχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
