Μπεϊτάρ - ΠΑΟΚ 1-4: Μια άκρως τρελή και απίθανη πρόκριση με μάγο Κωνσταντέλια!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-1 της Μπεϊταρ με δυο αυτογκολ, τον Κοτάρσκι να αποκρούει πέναλτι και τον Δικέφαλο να αντέχει παίζοντας με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Αουγκούστο στο 40′. Όργια από Κωνσταντέλια στο τελευταίο κομμάτι του ματς.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια άκρως τρελή και απίστευτη πρόκριση με 1-4. Με ένα γκολ – δώρο, με δέκα παίκτες από το 40′, με τον Κοτάρσκι να αποκρούει πέναλτι και με ένα μαγικό του Κωνσταντέλια που κατέληξε στα δίχτυα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε όπως ακριβώς και αυτή της Τούμπας. Την περασμένη εβδομάδα ο Γκόντλιφ είχε κάνει πέναλτι, με τον Σβαμπ να μην καταφέρνει να σκοράρει. Χθες, ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που έκανε ένα απρόσεκτο γύρισμα στον Σίλβα, ο οποίος αν και προσπάθησε να πρόλαβε τη μπάλα, που κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1 του ΠΑΟΚ… από το πουθενά.  

Η Μπεϊταρ έδειξε να θέλει να παίξει όπως και στην Τούμπα. Οι Ισραηλινοί έπαιζαν αρκετά πίσω και έψαχνα να βγάλουν μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να κάνει τελική προσπάθεια. Στο 36’ ο Νάρεϊ είχε διαγώνιο σουτ με τον Σίλβα να αποκρούει και στο 39’ ο Αουγκούστο έκανε σουτ έξω από την περιοχή με τον Σίλβα να διώχνει σε κόρνερ. Στο 40’ ο Σβαμπ γύρισε απρόσεκτα τη μπάλα και ο Αουγκούστο έκανε πέναλτι, ανατρέποντας τον Στούα. Ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε, και ο ΠΑΟΚ ήταν στο χείλος του γκρεμού. Ο Κοτάρσκι απέκρουσε το πέναλτι του Στούα. Στην πρώτη φάση που έκανε ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες, η πίεση του Ζίβκοβιτς έφερε αποτέλεσμα, με τον Σέρβο να βγάζει ασίστ στον Μπράντον για το 0-2 στο 45+1’. Το ημίχρονο, που είχε 9 λεπτά καθυστερήσεων λόγω διακοπής από ρίψη αντικειμένων, βρήκε την Μπεϊταρ να σκοράρει στο 45+7’ με τον Φράιντεϊ με κεφαλιά να μειώνει σε 1-2.  

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια… μεγάλη κατηφόρα για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος αδυνατούσε να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια του και η Μπεϊτάρ έψαχνε τρόπο να τη φέρει στη μεγάλη περιοχή για να ισοφαρίσει. Στο 66’ η Μπεϊταρ πέτυχε γκολ με τον Σούα, το οποίο σωστά ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.  

Στο 76’ ο ΠΑΟΚ έχασε μοναδική ευκαιρία, με τον Τσιγγάρα να σουτάρει από το ύψος της περιοχής σε κενή εστία και να στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία της Μπεϊτάρ. Στο 79’ ο Σίλβα είπε «όχι» στον Σαμάτα, σε τετ-α-τετ.  

Στο 91’ ο ΠΑΟΚ βρήκε τρίτο γκολ σε αντεπίθεση με τον Κωνσταντέλια να κάνει μαγική κίνηση, καθώς πέρασε τον αντίπαλό του με ντρίμπλα… πίσω από την πλάτη του, τον Σίλβα να αποκρούει τον πλασέ και τη μπάλα να χτυπά στον Τόμας και να καταλήγει στα δίκτυα για το 1-3. 

Στο 95′ και σε νέα αντεπίθεση, ο Τσιγγάρας «σέρβιρε» στον Κωνσταντέλια, που αυτή τη φορά πλάσαρε εύστοχα για το 1-4.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News