Κλέλια Ανδριολάτου: Η «μούσα» του Παπακαλιάτη ποζάρει με πράσινο μπικίνι
Η Κλέλια Ανδριολάτου ξεκουράζεται πριν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του Maestro και κάνει διακοπές στην Κρήτη.
Η νεαρή ηθοποιός ανέβασε το απόγευμα της Παρασκευής (4/8) φωτογραφίες από το νησί και συγκεκριμένα από το Φοινικοδάσος.
Η ηθοποιός πόζαρε στο Φοινικοδάσος επάνω σε έναν κορμό δέντρου φορώντας το πράσινο μπικίνι της και μεταφέροντας μας μέσα από την οθόνη τροπικά vibes.
Μπορεί οι φωτογραφίες να μοιάζουν λες και είναι κάπου εξωτικά, όμως η αλήθεια είναι πως βρίσκεται στην Παραλία Βάι στο Λασίθι.
Η ηθοποιός δεν έγραψε τίποτα στη λεζάντα της ανάρτησής της, έβαλε μόνο ένα emoji φοίνικα για ευνόητους φυσικά λόγους.
Εμείς παίρνουμε αυτά τα τροπικά vibes και σκεφτόμαστε νοητά πως ποζάρουμε εκεί μαζί της.

Πηγή: okmag.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
TAGS
# Επικαιρότητα
