Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 1-4 (πεν): Τροσάρ και Ράμσντεϊλ πήραν την κούπα μέσα από τα χέρια του Πεπ!

Η Άρσεναλ ισοφάρισε στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων και η Σίτι έχασε δυο από τα τέσσερα πέναλτι με το πρώτο τρόπαιο της σεζόν να βάφεται κόκκινο

Η Άρσεναλ κατέκτησε το Κομιούνιντι Σιλβντ επικρατώντας της Μάντσεστερ Σίτι με 4-1 στη διαδικασία των πέναλτι. Η αναμέτρηση οδηγήθηκε εκεί με την Άρσεναλ να ισοφαρίζει στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων και να… κλέβει το τρόπαιο μέσα από τα χέρια του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι να επιβάλει το δικό τους παιχνίδι και την Άρσεναλ να προσπαθεί να βρει τρόπο να πάρει και να κρατήσει τη μπάλα, κάτι που δυσκολεύτηκε να το κάνει.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκει τους Κανονιέρηδες, με τον Ορτέγκα να λέει δυο φορές «όχι» στον Χάβερτς.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ρόδρι πήγε να βάλει γκολ για highlight σεζόν, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από την εστία!

Η Σίτι βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 77′ με τον Κόουλ Πάλμερ.

Οι Πολίτες ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν το τρόπαιο, όμως η Άρσεναλ βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τροσάρ να έχει και την τύχη με το μέρος του καθώς στο σουτ βρήκε και στα πόδια του Ακάνζι, αλλάζοντας πορεία τόσο ώστε να αναγκάσει τον Ορτέγκα να μαζέψει τη μπάλα από το βάθος της εστίας του.

Στη διαδικασία των πέναλτι, ο Ντε Μπρούινε αστόχησε στο πρώτο πέναλτι της Σίτι, με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και ο Ράμσντεϊλ απέκρουσε το τρίτο πέναλτι, με την Άρσεναλ να ευστοχεί και στα τέσσερα πέναλτι και να φτάνει στην κατάκτηση του τροπαίου με 4-1.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News