Μαρσέιγ: Πανό συμπαράστασης από τους οπαδούς για την ΑΕΚ και την δολοφονία του Μιχάλη
Οπαδοί της Μαρσέιγ ανέβασαν πανό δείχνοντας την συμπαράσταση τους προς την ΑΕΚ για την δολοφονία του Μιχάλη.
Συγκλονιστικά τα όσα έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια με την δολοφονία του Μιχάλη από τους οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
Φίλος της ΑΕΚ ο άτυχος Μιχάλης, έπεσε θύμα της τυφλής οπαδικής βίας. Οι οπαδοί της Μαρσέιγ είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της Ένωσης. Έσπευσαν να δείξουν την συμπαράσταση τους ανεβάζοντας σχετικό πανό σε καποιο σημείο της Μασσαλίας.
Το τεράστιο πανό έγραφε… «κουράγιο στην ΑΕΚ». Ήταν το μήνυμα στήριξης των South Winners, οργανωμένων οπαδών της Μαρσέιγ.
Η γαλλική ομάδα αγωνίζεται απόψε κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον 3ο προκριματικό του Champions League. Παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε υψηλού κινδύνου από την UEFA. Υπήρξαν φόβοι για αντίποινα λόγω της σχέσης των οπαδών της Μαρσέιγ και της ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ποιες μεταγραφές φέρνει ο σοβαρός τραυματισμός του Γιαζίτζι
- ΑΕΚ-Ρίτας 86-92: «Έβγαλε» τα μάτια της κι έχασε δική της κούπα!
- Πλέι άουτ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε-θρίλερ
- Μυστακίδης: Εδώ θα χτιστεί το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ
- Τσέριν: «Τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στην ΑΕΚ»
