Παρασκήνιο: Τηλεφωνική επικοινωνία του Γιάννη Οικονόμου με τον πατέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη
Η συνομιλία των δύο ανδρών.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, τηλεφώνησε σήμερα το απόγευμα στον πατέρα του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, που μαχαιρώθηκε θανάσιμα στα σοβαρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και συνομίλησε μαζί του, για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του, ενώ του μετέφερε και τα συλλυπητήρια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Οπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Οικονόμου διαβεβαίωσε τον χαροκαμένο πατέρα ότι η αστυνομία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας και να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν στον καθένα που εμπλέκεται στην υπόθεση.
Επίσης του εξέφρασε την πολιτική δέσμευση της κυβέρνησης να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να μην υπάρξει άλλο θύμα της οπαδικής βίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βίκος Φalcons: Βόλτα ανόδου σε κακοτράχαλο φαράγγι
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για «βελούδινο» διαζύγιο με τον Μπενίτεθ
- ΑΕΚ: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα
