Άλαν Σίρερ: Επικό ποστάρισμα του παλαίμαχου Άγγλου για τον Χάρι Κέιν!
Την ώρα που ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ευρώπη περιμένει να δει την κατάληξη της… σαπουνόπερας μεταξύ Τότεναμ, Μπάγερν και Χάρι Κέιν, ο Άλαν Σίρερ με επικό ποστάρισμα στο Instagram δείχνει τον δρόμο προς το Μόναχο στον Άγγλο επιθετικό!
Αν υπάρχει κάποιος που θέλει όσο τίποτα άλλο την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χάρι Κέιν στη Μπάγερν Μονάχου και τη μετακόμιση του Άγγλου επιθετικού στη Μπουντεσλίγκα, αυτός είναι χωρίς αμφιβολία ο Άλαν Σίρερ.
Ο μεγαλύτερος γκολτζής στην ιστορία της Premier League, πολύ θα ήθελε να δει τον Χάρι Κέιν να συνεχίζει στη Γερμανία, αφού σε αυτή την περίπτωση το ρεκόρ που κατέχει δεν θα κινδύνευε. Ο Άλαν Σίρερ έχει στην κατοχή του το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα (260 γκολ σε 441 αγώνες) και ο μοναδικός που μπορεί να το απειλήσει είναι ο Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ απέχει μόλις 47 γκολ από το να γίνει ο ίδιος ο μεγαλύτερος σκόρερ στην ιστορία της Premier League και ο Άλαν Σίρερ βιάζεται να τον… ξεφορτωθεί!
Με ένα επικό ποστάρισμα στο Instagram, ο παλαίμαχος επιθετικός έδειξε τον… δρόμο στον Χάρι Κέιν. «Έλα Χάρι, είναι ώρα να φύγεις!», λέει η λεζάντα στη φωτογραφία που απεικονίζει τον Άλαν Σίρερ ντυμένο πιλότο έξω από ένα αεροπλάνο!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η πίστη του Ιμανόλ, η κίνηση-ματ και τα χαμόγελα
- Τζολάκης: «Κανείς δεν πίστευε σε εμάς – Χαίρομαι που παίζω μαζί με τον Μουζακίτη»
- Ολυμπιακός: Με Ρεάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ - Η μέρα και η ώρα
- Ξεκάθαρος ο Κόντης στους παίκτες: «Ξεχνάμε τη Χόφενχαϊμ, τώρα μόνο ο Αστέρας»
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
