Μπεν Γεντέρ: Κατηγορείται για βιασμό ο επιθετικός της Μονακό και της Εθνικής Γαλλίας!
Ο 33χρονος επιθετικός της Μονακό και της Εθνικής Γαλλίας, Μπεν Γεντέρ, κατηγορείται για βιασμό και άνοιξε εις βάρος του δικογραφία ενώ τίθεται σε περιορισμούς ενώ πλήρωσε και εγγύηση.
Μορφή… πανδημίας παίρνουν όσο περνάει ο καιρός οι καταγγελίες για βιασμούς (ή απόπειρες βιασμών) διάσημων ποδοσφαιριστών.
Ο 33χρονος επιθετικός της Μονακό και της Εθνικής Γαλλίας, Μπεν Γεντέρ, κατηγορείται για βιασμό, απόπειρα βιασμού και σεξουαλική επίθεση. Την κατηγορία ανακοίνωσε η εισαγγελία της Νίκαιας στη Νότια Γαλλία η οποία επιβεβαίωσε την Παρασκευή (11/8) ότι άνοιξε δικογραφία εναντίον του παίκτη.
🚨 Wissam Ben Yedder a été mis en examen pour viol, tentative de viol et agression sexuelle ce jeudi à trois jours de la reprise de la Ligue 1 contre Clermont. L'attaquant monégasque est accusé par deux jeunes femmes.https://t.co/LebrfutFd2 pic.twitter.com/iT48WGlF9l
— RMC Sport (@RMCsport) August 11, 2023
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το φερόμενο περιστατικό συνέβη τον Ιούλιο στο Beausoleil στην περιοχή της Κυανής Ακτής.
Μάλιστα ζητήθηκε από τον κατηγορούμενο να καταβάλλει εγγύηση που ορίστηκε στις 900 χιλ. ευρώ. Μάλιστα, περιμένοντας τη δίκη, θα τεθεί υπό δικαστική εποπτεία και καλείται να υπακούσει στις ανάλογες υποχρεώσεις που του έχει θέσει η εισαγγελία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ολυμπιακός: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Καραϊσκάκης»
- Γιάννης Χλωρός: Ο ομογενής επιθετικός του Αιγάλεω που... ξέρανε τον Παναθηναϊκό
