Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο Μάικ Τζέιμς δείχνει έτοιμος να τα... σπάσει με Μονακό για μια απόφαση ζωής!

Τζέιμς Βεζένκοφ
eurokinisi

Στη Γαλλία όπου αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση της Μονακό προκειμένου να την πείσει να τον αφήσει ελεύθερο είναι ο Μάικ Τζέιμς και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί έτοιμος να… επέμβει.

Η ώρα της αλήθειας φτάνει για τον Μάικ Τζέιμς και μαζί μ’ αυτόν, τον Ολυμπιακό. Τα δεδομένα, ως τώρα, είναι γνωστά για τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα που θέλει να αποχωρήσει από τη Μονακό. Τη Μονακό με την οποία έχει συμβόλαιο με τη Μονακό, η οποία φρόντισε να του το… υπενθυμίσει με ποστάρισμα στα social media χθες (11/8) όταν εκείνος συζητούσε για τα photoshop που κάνουν διάφοροι για λογαριασμό του.

Τα επόμενα 24ωρα (16-18/8) η γαλλική ομάδα αρχίζει προετοιμασία για τη νέα σεζόν και ο 33χρονος παίκτης είναι υποχρεωμένος να είναι παρών. Το Σάββατο (12/8) ταξίδεψε για το πριγκιπάτο και οι πληροφορίες τον ήθελαν να προτίθεται να κάνει ραντεβού με τη διοίκηση των Μονεγάσκων για να συζητήσουν για το μέλλον τους. Για το αν υπάρχει μέλλον για την ακρίβεια.

Δεν είναι μυστικό, ο Μάικ Τζέιμς θέλει μια νέα πρόκληση, να βρεθεί σε ομάδα που θα διεκδικεί με αξιώσει την Ευρωλίγκα. Και ο Ολυμπιακός είναι τέτοια ενώ η Μονακό δεν πείθει ακόμα αν και πέρυσι ήταν στο final4 χάρη και στις προσπάθειες του Αμερικανού παίκτη. Το έχει καταστήσει, εμμέσως πλην σαφώς, κατανοητό σε όλους. Μένει να το κάνει ευθέως και προς τη διοίκηση της Μονακό.

Θα καταφέρει να πείσει τη γαλλική ομάδα να τον αφήσει ελεύθερο; Μοιάζει δύσκολο μετά την… υπενθύμιση των Γάλλων μέσω social media ότι έχει συμβόλαιο ακόμα. Όμως όταν ένας παίκτης δεν θέλει να μείνει σε μία ομάδα και μειωμένο κίνητρο έχει και πιθανό πρόβλημα θα δημιουργεί στα αποδυτήρια. Όπως και να ‘χει μιλάμε για σημαντικά 24ωρα αναφορικά με το θέμα Τζέιμς.

Τι είναι υποχρεωμένος να κάνει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός που έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ ασχολείται με παίκτες που έχουν συμβόλαιο είναι υποχρεωμένος να περιμένει στη… γωνία για παν ενδεχόμενο. Θα καταφέρει άραγε ο Τζέιμς να αποδεσμευτεί και τότε να κάνει μια κομβική κουβέντα με τους Πειραιώτες για το αν θα συνεργαστούν; Μένει να φανεί από τις εξελίξεις.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά πως φαίνεται (αν ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρονταν για τον παίκτη καθόλου θα το είχε ξεκόψει και δεν θα αναφέρονταν μόνο σε παίκτες με συμβόλαιο…), είναι θετικός αφού παρά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Μάικ, θέλει την επιθετική και δημιουργική του ικανότητα στο ρόστερ.

Το σίγουρο είναι πως ο Τζέιμς δείχνει αποφασισμένος να φύγει από το πριγκιπάτο και έχει διάθεση να χαρίσει και λεφτά όπως γράφονταν μία μέρα νωρίτερα (11/8) σε διάφορα ΜΜΕ του εξωτερικού δίχως να διαψευστεί κάτι…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News