Άρης: Με την ίδια πτήση στη Θεσσαλονίκη οι τρεις πρώτοι ξένοι - Tι θα δώσει ο καθένας

Εurokinissi

Ο μπασκετικός Άρη υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης τους Mπέιτς, Μπλούμπεργκς και Καρ, τους πρώτους τρεις από τους έξι ξένους με τους οποίους έχει συμφωνήσει για τη νέα σεζόν

Η άφιξη των τριών πρώτων ξένων, σηματοδοτεί άτυπα και την προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Άρη, που φέτος ανεβάζει ακόμα λίγο πιο ψηλά τον πήχη.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ είχαν φροντίσει για το ταξίδι των τριών από τους έξι ξένους του Άρη, ώστε να βρεθούν στη Φρανκφούρτη και στη συνέχεια να ταξιδέψουν μαζί μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να έχουν μια ευκαιρία να γνωριστούν πριν καν πατήσουν στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αμερικανός σέντερ Μάνι Μπέιτς, ο Λετονός πάουερ φόργουορντ Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς και ο Καναδός γκαρντ Μάρκους Καρ, έφτασαν (με μία… βαλίτσα λιγότερη) και παρά την πτήση απόλαυσαν την παρουσία φίλων του Άρη που τους έντυσαν στα κιτρινόμαυρα στο αεροδρόμιο.

Τι θα προσφέρουν Mπέιτς, Μπλούμπεργκς και Καρ

Τι μπορεί όμως να περιμένει ο Άρης από τους τρεις ξένους; Την απάντηση την έδωσαν οι ίδιοι

«Είμαι αρκετά καλός μπλοκέρ, θέλω να φέρω ενέργεια στην ομάδα και να κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσει. Παίζω πάντα με δύναμη», είπε ο Μάνι Μπέιτς.

Ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς απάντησε: «Μπορώ να επιτεθώ από την περιφέρεια αλλά και κοντά στο καλάθι. Μου αρέσει να παίζω άμυνα, μπορώ να παίξω όλες τις θέσεις αμυντικά, από το «1» ως το «5» και να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής».

Ο Μάρκους Καρ θα πει περισσότερα στο γήπεδο: «Είδα αρκετά βίντεο με τους φιλάθλους του Άρη, πόσο τρελοί είναι για την ομάδα. Και στα δικά μου social media είχα πολλά μηνύματα! θα τα πούμε στο γήπεδο»

Δείτε το photostory από την άφιξη των τριών παικτών του Άρη

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News