ΑΕΚ: Στο Ζάγκρεμπ η αποστολή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, «αστακός» θα είναι το «Μάκσιμιρ»
Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας της κροατικής αστυνομίας για την αυριανή (15/08) αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Η Ένωση έφτασε στην κροατική πρωτεύουσα και έχει ισχυρή αστυνομική συνοδεία.
Στο Ζάγκρεμπ έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό (15/08) αγώνα με την Ντινάμο στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Την αποστολή της Ένωσης περίμενε στο αεροδρόμιο της κροατικής πρωτεύουσας ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ μετέβη συνοδεία περιπολικών στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει.

Η άφιξη της ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ
Τα μέτρα ασφαλείας για το ματς
Μετά τη δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκανς, που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, η αστυνομία της Κροατίας έχει λάβει πολύ ισχυρά μέτρα προστασίας για τον αγώνα της Ντινάμο με την ΑΕΚ στο «Μάκσιμιρ», υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίστρουπ: Πώς σχολίασε το αήττητο σερί και τη διακοπή του πρωταθλήματος
- Super League: Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική μετά τη διακοπή
- Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Καραπαπά και ο διαιτητής και το VAR που έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτι
- Αλγουαθίλ: Η νοοτροπία νικητή, η σκληρή δουλειά και οι ατάκες για τον Φρόιλερ
- ΟΦΗ-Αστέρας 2-2: Αλύγιστοι οι Κρητικοί, έμειναν όρθιοι με τον Αθανασίου


