Μάικ Τζέιμς: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον εκλιπαρούν να μην πάει στον Ολυμπιακό

Μάικ Τζέιμς Μπαρτζώκας
eurokinisi

«Βροχή» μηνυμάτων από τους φίλους του Παναθηναϊκού που ουσιαστικά παρακαλάνε τον Μάικ Τζέιμς να μη γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Μετά τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό που τάραξε τα νερά στο πανευρωπαϊκό μπάσκετ και (κυρίως) την Ευρωλίγκα, βρισκόμαστε στο μέσο ενός μεγάλου σίριαλ που αναμένεται να ταράξει τα νερά ακόμα περισσότερο. Ο λόγος φυσικά για την υπόθεση του Μάικ Τζέιμς.

Το στόρι είναι λίγο πολύ γνωστό. Ο 33χρονος Αμερικανός μπασκετμπολίστας έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Μονακό για μια νέα μεγαλύτερη πρόκληση και ως τώρα είναι εμπόδιο ότι έχει συμβόλαιο μαζί της για έναν ακόμα χρόνο. Μάλιστα δείχνει έτοιμος, όπως γράφεται στο εξωτερικό, να χαρίσει και χρήματα για να φύγει τώρα!

Ο παίκτης φέρεται να έχει ήδη στείλει τα… μηνύματα προς τη διοίκηση των Μονεγάσκων αναφορικά με την επιθυμία του να φύγει. Όμως το θέμα είναι πως θα αντιδράσουν εκείνοι. Θα του ανοίξουν το δρόμο για να μην έχουν έναν δυσαρεστημένο παίκτη και μπελάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν ή μήπως θα του πάνε… κόντρα; Θα φανεί.

Το σίγουρο μόνο η σκέψη ο Τζέιμς να φύγει από τη Μονακό και να γίνει παίκτης του Ολυμπιακούαρρωσταίνει αρκετούς. Ποιούς; Θέλει και ρώτημα; Τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που έχουν συνδεθεί συναισθηματικά με τον Αμερικανό. Γι’ αυτό και του έχουν κάνει… επίθεση αγάπης τις τελευταίες μέρες που κυριαρχεί το θέμα του Μάικ στην μπασκετική επικαιρότητα.

Τα μηνύματα είναι πολλά, πάρα πολλά. Οι περισσότεροι του λένε πόσο τον αγαπούν και του θυμίζουν τις κατά καιρούς δηλώσεις του σύμφωνα με τις οποίες δεν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό. Άλλοι προσπαθούν μάλιστα να του αγγίξουν και το συναίσθημα ποστάροντας βίντεο με παλιές αγκαλιές του με τους επί σειρά ετών διοικητικούς ηγέτες των πρασίνων (Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο) που έχουν φύγει από τη ζωή εδώ και μερικά χρόνια.

Στον αθλητισμό δεν υπάρχουν απαγορευτικά, ρωτήστε τον Σλούκα…

Στον αθλητισμό βεβαίως έχουν συμβεί τα πάντα. Παίκτες σε όλα τα σπορ έχουν φύγει από τον ένα αιώνιο και πήγαν στον άλλο, ο Κώστας Σλούκας είναι μια τέτοια περίπτωση άρα μόνο να ξενίζει δεν πρέπει το ενδεχόμενο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Μάικ Τζέιμς εφόσον φύγει από τη Μονακό. Ο Ολυμπιακός, ως γνωστόν, περιμένει στη… γωνία και ο Γιώργος Μπαρτζώκας φαίνεται να έχει ανοιχτή την αγκαλιά του…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News