Σέρχιο Ρίκο: Παίρνει εξιτήριο μετά από τρεις μήνες νοσηλείας!
Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Σέρχιο Ρίκο, που μετά τη μάχη που έδωσε για τη ζωή του, παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο της Σεβίλλης και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στο σπίτι.
Μετά από τρίμηνη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Σεβίλλης, ο Σέρχιο Ρίκο παίρνει εξιτήριο, έχοντας κερδίσει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή.
Ο γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος έχει χάσει πάνω από το 30% της μυικής του μάζας, καθώς βρισκόταν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα διασωληνωμένος στην εντατική, έχει πλήρη κινητικότητα και έχει αποφύγει τα χειρότερα. Χρειάζεται ωστόσο να ακολουθήσει ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα αποθεραπείας, με σκοπό να μπορέσει να επανέλθει 100%, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα καταφέρει να επιστρέψει στον πρωταθλητισμό στο επίπεδο που βρισκόταν.
Ήδη το προηγούμενο διάστημα, ο Σέρχιο Ρίκο και η σύζυγός του, η οποία δεν έχει λείψει στιγμή από το πλευρό του, αγόρασαν μία βίλα στη Σεβίλλη, όπου το ζευγάρι θα μετακομίσει μόλις βγουν από το νοσοκομείο.
Ο 29χρονος τερματοφύλακας είχε ανησυχήσει έντονα την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από πτώση που είχε από άλογο τον περασμένο Μάιο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κώμα για πολύ καιρό. Πρόσφατα, υποβλήθηκε και σε νέα χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, η οποία πήγε πολύ καλά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
