Εθνική Ιταλία: Η Νάπολι ζητά 3,5 εκατομμύρια για να αφήσει στον Σπαλέτι να αναλάβει την εθνική!
Η εθνική Ιταλίας ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ρομπέρτο Μαντσίνι, με το Λουτσιάνο Σπαλέτι να είναι ο εκλεκτός και τη Νάπολι να βάζει φρένο στην πρόσληψή του
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παραιτήθηκε πριν από λίγες ημέρες (13/8) από τον πάγκο της εθνικής Ιταλίας εθνική Ιταλίας και σχεδόν από την πρώτη στιγμή ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αποτέλεσε τον εκλεκτό του προέδρου της ιταλικής ομοσπονδίας Γκαμπριέλε Γκράβινα. Το πρόβλημα στην υλοποίηση της πρόσληψης Σπαλέτι ακούει στο όνομα Νάπολι και συγκεκριμένα Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.
Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι αποδέχθηκε το αίτημα του Σπαλέτι να αποχωρίσει από τον πάγκο της ομάδας με την ολοκλήρωση της σεζόν, με τη συμφωνία για λύση συνεργασίας των δυο πλευρών να προβλέπει ρήτρα σχεδόν 3,5 εκ. Ευρώ που θα πρέπει να καταβληθεί στη Νάπολι αν ο Σπαλέτι θελήσει να εργαστεί μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Τη δεδομένη στιγμή ούτε η ομοσπονδία ούτε ο Σπαλέτι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αυτή τη ρήτρα και το όνομα του Αντόνιο Κόντε ήρθε στο προσκήνιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
