TRANFER RUMORS: Θέλει τον Ντε Γιονγκ της Σεβίλλης ο Κούμαν

Με τον Σέρχιο Αγουέρο στα «πιτς» για τουλάχιστον ένα μήνα, ο Ρόναλντ Κούμαν ψάχνει μία αξιόπιστη λύση για την κορυφή της επίθεσης της Μπαρτσελόνα, με τον Λουκ Ντε Γιονγκ να είναι ο εκλεκτός του Ολλανδού προπονητή.

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές για τη δεύτερη αγωνιστική της La Liga και έχασε τους πρώτους της βαθμούς μόλις τη δεύτερη αγωνιστική.

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν είχε να ρίξει κάποιον ποδοσφαιριστή στο χορτάρι για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του, αφού ο Σέρχιο Αγουέρο είναι τραυματίας και θα παραμείνει εκτός ίσως μέχρι και τον Νοέμβριο όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Ισπανία.

Ο Ολλανδός προπονητής έχει ζητήσει ενίσχυση από τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» στην επιθετική γραμμή, με την «Καταλανική» Sport να αναφέρει πως ο Κούμαν έχει κυκλώσει το όνομα του συμπατριώτη του, Λουκ Ντε Γιονγκ που αγωνίζεται στη Σεβίλλη.

Ο 30χρονος φορ αρέσει πολύ στον τεχνικό της Μπαρτσελόνα, καθώς ξέρει πολύ καλά το ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ εκτιμά πως τα χαρατκηριστικά του θα βοηθήσουν, καθώς χρειάζεται έναν φορ που να τελειώνει καλά τις φάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Ο Ντε Γιονγκ θέλει να αποχωρήσει από τη Σεβίλλη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα μπορούσε να μετακομίσει ακόμη και ως δανεικός στη Βαρκελώνη.

Το συμβόλαιο του 30χρονου εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News