ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Σενάρια για αποχώρηση από τη Γιουβέντους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα της Γιουβέντους για το παιχνίδι με την Ουντινέζε (22/8) στις 19:30, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος ζήτησε να μην αγωνιστεί καθώς ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Ουντινέζε εκτός έδρας (22/8) στις 19:30 στην πρεμιέρα της για τη φετινή Serie A.

O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρίσκεται στο βασικό σχήμα των «μπιανκονέρι» προκαλώντας μυστήριο, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο να δίνει μία πληροφορία που έρχεται να ταράξει τα νερά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και στις τάξεις των φίλων της «Γηραιάς Κυρίας».

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ρομάνο, ο Ρονάλντο δεν βρίσκεται στην ενδεκάδα μετά από δικό του αίτημα, καθώς θέλει να φύγει από το Τορίνο και ψάχνει τη νέα του ομάδα. Μάλιστα η αποχώρησή του αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν το κλείσιμο της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Το μήνυμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο:

«Ο Ρονάλντο ξεκινά από τον πάγκο στον αγώνα με την ΟυντινέζεΠρόκειται για μια επιθυμία του Κριστιάνο γιατί ελπίζει να βρει μία λύση στη μεταγραφική αγορά τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, η Γιουβέντους δεν έχει δεχθεί ακόμα επίσημες προσφορές για τον Κριστιάνο».

Νέντβεντ: «Θα μείνει 100%» 

Ο αθλητικός διευθυντής των «μπιανκονέρι» όμως, Πάβελ Νέντβεντ έβαλε τέλος σε οποιαδήποτε συζήτηση περί αποχώρησης του 36χρονου σούπερ σταρ, αφού όπως τόνισε δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

«Ήταν μία απόφαση που πήρε μαζί με τον Αλέγκρι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο Ρονάλντο θα μείνει 100% στην Γιουβέντους».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News