ΠΑΟΚ: Η υποδοχή των Σαουδαράβων στον Κάλεντ Νάρεϊ
Ο Κάλεντ Νάρεϊ ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Καλίτζ με τους ανθρώπους της ομάδας να τον περιμένουν με μια ανθοδμέσμη στα χρώματά τους.
Ο Κάλεντ Νάρεϊ βρέθηκε στη Σαουδική Αραβία μετά τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Αλ Καλίτζ και ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο ζωής σε οικονομικό επίπεδο.
Ο Γερμανός εξτρέμ, που μέτρησε στον ΠΑΟΚ 8 γκολ και 11 ασίστ σε 41 εμφανίσεις, παραχωρήθηκε στην Αλ Καλίτζ έναντι 2,5 εκ. Ευρώ με τις απολαβές του να αγγίζουν το 1,5 εκ. Ευρώ, όντας τριπλάσιες από αυτές που είχε στον ΠΑΟΚ και εξαπλάσιες από αυτές που είχε στη Γερμανία με τη Φορτούνα Ντίσελντόεφ.
رحـلـة «موسمين» تبدأ من هنا 👋 pic.twitter.com/RCM3yeiTjZ
— نادي الخليج السعودي (@Khaleejclub) August 28, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
