ΠΑΟΚ Μεταγραφές:Υποψήφιοι για τα εξτρέμ Ρεϊνίερ, Μουλέκα και άλλοι δυο μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου

ΑΠΕ

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών στη μεσοεπιθετική γραμμή και υπάρχουν τέσσερις περιπτώσεις που έχουν εξετάσει. Ημερομηνία καταλύτης η 4η Σεπτεμβρίου.

Με τους Σουαλιχό Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο να είναι στη Θεσσαλονίκη (ο Γάλλος έχει ήδη μπει στις προπονήσεις ενώ ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε τις διαδικασίες που αφορούν την ολοκλήρωση του δανεισμού του από τη Λάτσιο) ο ΠΑΟΚ έκλεισε τις εκκρεμότητες που είχε με τους εσωτερικούς μέσους και ρίχνει το βάρος του στην απόκτηση παικτών στη μεσοεπιθετική γραμμή, και συγκεκριμένα στα εξτρέμ.

Τα ονόματα που έχουν μέχρι τώρα καταγραφεί είναι αυτά του Ρεϊνίερ, που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, και του Τζάκσον Μουλέκα που ανήκει στη Μπεσίκτας. Για τον πρώτο ο ΠΑΟΚ συζήτηση το ενδεχόμενο δανεισμού του με κάλυψη μέρους του συμβολαίου του (έχει λαμβάνει 3,2 εκ. Ευρώ από τη Ρεάλ) ενώ για τον δεύτερο ο ΠΑΟΚ ήταν διατεθειμένος να συμφωνήσει σε ρήτρα εξαγοράς του για το καλοκαίρι του 2024 ύψους τριών εκ. Ευρώ.

Στη λίστα του ΠΑΟΚ υπάρχουν και άλλοι δυο υποψήφιοι, με το χρονικό περιθώριο για τους «ασπρόμαυρους» να είναι μέχρι το βράδυ της 4ης Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που λήγει η προθεσμία κατάθεσης της Ευρωπαϊκής λίστας. για τους ομίλους του Conference League εκεί που φιλοδοξεί να είναι ο ΠΑΟΚ μετά την εκτός έδρας νίκη του με 2-1 επί της Χαρτς στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Σκωτία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News