SUPER LEAGUE 2: Δήλωσαν συμμετοχή ο Απόλλων Πόντου και ο Αστέρας Βλαχιώτη
Ο Απόλλων Πόντου και ο Αστέρας Βλαχιώτη είναι οι δύο επόμενες ομάδες που δήλωσαν συμμετχή για το πρωτάθλημα της Super League 2, με τις θέσεις να καλύπτονται μετά την αποχώρηση του Ιάλυσου, της Παναχαϊκής, του Ορφέα και της Σαντορίνης.
Συμμετοχή δήλωσαν στο πρωτάθλημα της Super League 2, ο Απόλλων Πόντου και ο Αστέρας Βλαχιώτη. Έτσι μετά τη Ζάκυνθο και τον Πανιώνιο έρχονται δύο ακόμη ομάδες που πλήρωσαν το παράβολο και θα συμπληρώσουν το κενό που είχε δημιουργηθεί.
Οι τέσσερις που είχαν αποχωρήσει ήταν η Παναχαϊκή, ο Ορφέας, η Σαντορίνη και ο Ιάλυσος. Πλέον πιστοποιητικό έχουν λάβει οι εξής: ΑΕΛ, Βέροια, Εργοτέλης, Καλαμάτα, Καραϊσκάκης, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Χανιά και οι τέσσερις ομάδες Β της Super League Interwetten.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Γιώργος Μπαρτζώκας: Δεν είναι απλώς ένας προπονητής του Ολυμπιακού
- Ολυμπιακός: Ο Ντάνι Γκαρθία ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους»
- Ολυμπιακός: Το... σταυρόλεξο με τους Ελληνες
- Μουντιάλ 2026: Η Γαλλία νίκησε 4-1 τη Νορβηγία με απίθανο χατ-τρικ του Ντεμπελέ
- ΠΑΟΚ: Το παρασκήνιο πίσω από την απόκτηση του Ελουστόντο και η περίπτωση Χατζηδιάκου
