Ποντένσε: «Είμαι τόσο ευγνώμων στον Μαρινάκη»

Ποντένσε: «Είμαι τόσο ευγνώμων στον Μαρινάκη»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως γύρισε για να ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές στο Καραϊσκάκη και ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε βρίσκετα σε ελληνικό έδαδο εδώ και κάτι ώρες. Ο Ολυμπιακός πυροδότησε την βόμβα της απόκτησης του Πορτογάλου εξτρέμ. Ο Ποντένσε θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα μετά από 3,5 χρόνια και δηλώνει χαρούμενος για την επιστροφή του. Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικα οι δηλώσεις που έκανε ο Ποντένσε μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα για αυτή τη στιγμή από τότε που πήγα στην Αγγλία και τη Γουλβς. Δεν περίμενα να είναι τόσο νωρίς, αλλά ήρθε έτσι και είμαι τόσο ευγνώμων στον κύριο Μαρινάκη και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που ήρθα ξανά στον Ολυμπιακό. Ελπίζω  να δώσω χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο Καραϊσκάκη. Είμαι πανέτοιμος για να αγωνιστώ ξανά στον Ολυμπιακό και να δείξω στο γήπεδο γιατί επέστρεψα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα δείξω την ποιότητα μου για αυτό τον κόσμο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News